Tactual Pagoda - Turn Loose The Ingvar.

Roligt med lite event

På jobbet så måste man hitta på lite roliga saker lite då och då och det kan vara att hitta på saker som man tycker behövs för att få en bra stämning på jobbet. Ja man behöver hitta på saker som är roliga och som man kan göra tillsammans så att det blir en bra och rolig atmosfär på jobbet. Det kan behövas en kick off lite då och då så att man känner och får en möjlighet att lära känna alla lite bättre och att man kan göra det så att det blir lättare och roligare än tidigare.

Få bra idéer 

Ja det gäller att hitta på bra idéer på vad det är man kan göra och vad det är man ska hitta på för något för att det ska bli lite extra kul. 
Man kan ju kolla och söka på till exempel " kick off i stockholm " och så får man upp massor med bra förslag på saker som man kan hitta på och som man kan göra tillsammans. Ja det är ju toppen om man kan hitta förslag på roliga saker som man vill göra och som man vill hitta på och göra tillsammans. Så kolla upp det innan man bestämma sig för kanske hittar man något roligare än vad man hade tänkt från början. Så det är ett bra tips till alla som vill hitta på något kul och som känner att det kan bli lite kul att anordna en kick off och det vill man ju att det ska bli och att det ska kännas bra och att det känns roligt och skoj. Så det är toppen när man kan göra det på det viset och att man hittar saker som all på jobbet kommer tycka är roligt och som man vill göra tillsammans och ha kul med.